За нас

Концепцията за LoadPort е замислена в края на 2015 година. Заради все така бързо-развиващата се онлайн индустрия и появата на различни видове “онлайн платформи”, трима млади предприемачи виждат възможност за иновация, в силно-конкурентния транспортен сектор.

Хората и бизнесите имат нужда да доставят или изпратят малки и големи пратки. В търсене на най-удобния, лесен и евтин вариант, повечето от тях губят много време и енергия. 

Платформата LoadPort се стреми да се утвърди като предпочитан партньор за товародатели и превозвачи, търсещи модерен инструмент за бързо сключване на изгодни онлайн сделки. 

Използвайки LoadPort, товародателят няма да се притеснява къде може да намери най-правилния за него превозвач, а точно обратното – превозвачът ще се свърже с него. От друга страна, всички транспортни фирми ще имат възможността да се свържат с нови клиенти, по бърз, лесен и сигурен начин. 

Главната цел на LoadPort е сложния, бавен и объркващ процес, през който трябва да се премине при намирането на превозвач или на товари, да бъде изпълнен само с няколко натискания на компютърната мишка.

От наша страна, идеята е реализирана, сега е ваш ред да се възползвате.

Статия в КАПИТАЛ